• Prvoklasna oprema

Kuća sunca

Kuća sunca, kao što samo ime kaže nudi ono više. Jer čak i za opuštajući odmor na Hrvatskom Jadranu potrebno je više nego samo sunce i more. Baš to više, za odmak od svakodnevnice i za dugo sjećanje naći čete u „Kući sunca“

Prvoklasna oprema

Velika, moderna Kuća sunca sagrađena je 2012 u mjestu Ždrelac i nudi vam dva lijepa apartmana i osjećaj doma. Dva prostrana apartmana savršeni su za odmor sa partnerom ali također nude i dovoljno prostora za obitelj sa dvoje odraslih i dvoje djece. Kod nas je u bilo koje vrijeme i vaš kućni ljubimac dobro došao.

U Blagovaonici i dnevnom boravku nalazi se i udoban trosjed koji se može razvući u ležaj za dvije osobe sa pogledom na „flat screen“ TV. Kuhinja sa Hladnjakom i zamrzivačom te štednjakom za čuvanje i pripremu svježe ribe, plodova mora i uživanje u boci dobroga vina. Također, dostupni su i uređaj za kuhanje kave, kuhalo za vodu, toster te stoj za pranje posuđa.

Uspavaćoj sobi se nalazi veliki bračni krevet, svježa posteljina i veliki ormar za pohranu vaših osobnih stvari. Kupaonica zadovoljava najviše standarde čistoće, a tu su uvijek i čisti ručnici. Tuš i umivaonik imaju uvijek dobar pritisak vode kao što se navikli i kod sebe doma.

Oba apartmana imaju svoj vlastiti ulaz, što am garantira apsolutnu privatnost. Osigurano je i privatno, sigurno mjesto za parkiranje. Za gastronomski užitak, u dvorištu se nalazi i dio za roštilj sa roštiljem na ugljen koji je slobodan za korištenje.

Raspoloživost

Kontakt

Kuća Sunca
Ankica & Franjo Šinko
Put Sunca 5
23263 Ždrelac/Gladuša
Pašman, Hrvatska

E-Mail info@kuca-sunca.com