• Posebnosti

 

Želimo da se kao gost u „kući sunca“ osjećate posebno dobro. Vaš godišnji odmor treba biti sinonim za opuštanje i udobnost, a naši kvalitetni apartmani su izvrstan temelj za to. Zahvaljujući jedinstvenoj poziciji na Otoku Pašmanu, odmor u „kući sunca“ biti će vam nezaboravan doživljaj:

Spektakularan pogled.

Oba apartmana nude spektakularan pogled na horizont i more. Dojam tog pogleda dodatno je pojačan sa velikim odvojenim terasama sa kojih puca pogled prema istoku na nacionalni park Kornati, čiji se otoci ističu kao šiljci na kruni od azurno plavog mora. Ispred se vidi Dugi otok a u smjeru zapada u daljini nazire se otok “Iž”. Započnite dan uz raskošan doručak na terasi I planiranju dnevnih aktivnosti. Neka svaki vaš dan završi sa šarenim narančasto ljubičastim zalaskom sunca, zavaljeni u udobne stolice I čašom vina u ruci.

Vlastito mjesto uz more

Mjesto uz more, bez obzira ubrajate se u rane ili kasne kupače, rezervirano je za vas kao gosta u “Kući sunca”, a nalazi se samo 70 metara od apartmana. Na izbor vam stoji šljunčana plaža dok nekoliko metara dalje, ako su vam draži vlastiti mir I tišina nalazi se povučena stjenovita plaža, sa prekrasnim prirodnim ravnim kamenim pločama za sunčanje. “Kuća sunca” vam nudi I vlastiti vez za čamac.

Savršena usluga

Ako imate pitanja glede kupovine, znamenitosti I ostalih aktivnosti, uvijek se možete obratiti domaćinima “Kuće sunca” koji tečno govore njemački I sa zadovoljstvom će vam pomoči u svim pitanjima koje se odnose na vaš boravak na otoku I u “Kući sunca”.

Raspoloživost

Kontakt

Kuća Sunca
Ankica & Franjo Šinko
Put Sunca 5
23263 Ždrelac/Gladuša
Pašman, Hrvatska

E-Mail info@kuca-sunca.com